Redactiewerk

Tekstredactie
Zonder een goede tekst bereikt u niet wat u wilt: potentiƫle klanten worden niet aangesproken, begrijpen niet wat u precies doet en kunnen in het ergste geval twijfelen aan uw professionaliteit.

Een tekst moet dus ‘werken': aansluiten op de doelgroep, antwoord geven voordat vragen gesteld worden, prettig leesbaar en natuurlijk foutloos zijn. Tekst& redigeert iedere tekst: van webtekst tot boek.

Correctielezen
Ook als uw tekst prima in orde is, kan het geen kwaad om hem na te laten lezen door een professional. Tekst& leest uw tekst door en corrigeert spelfouten, taalfouten en andere schrijffouten.

Webredactie
Een website die up-to-date is trekt meer bezoekers. Zeker als er regelmatig nieuwe, voor de doelgroep interessante informatie wordt toegevoegd. Tekst& verzorgt daarom graag de webredactie van uw website. Volgens een intern vastgesteld plan, of aan de hand van een door ons gedaan voorstel. Op dit moment verzorgt Tekst& onder andere de webredactie van de informatieve en educatieve website Hoedoe.nl. Verder zijn wij bekend met diverse CMS-systemen, waaronder Typo3.